Влезте в своя акаунт, като изпозлвате дадените Ви потребителско име и парола.
                   
 

За нас

Езиков център "Скрипта" стартира дейността си през октомври 2007г. С усърдието и ентусиазма си, школата за чуждоезикови обучения бързо набира сили и след по-малко от година той е сред водещите центрове в града, предлагащи не само обучение по желаните езици, но и коректно и индивидуално отношение към всеки един обучаващ се. След като са покрили нужните знания за съответното ниво от езика, нашите курсисти се завръщат отново в центъра, за да продължават да черпят от магическата сила на познанието. Школата предлага обучения не само по базовите за Европа езици – английски, немски, френски, испански, италиански, руски, турски, но и японски и китайски език, за които също сме имали удоволствието да обучаваме курсисти. Коректно отношение, индивидуален подход, бързи резултати – това е формулата за успеха на езиковия център, доказал популярността си не само в града, но и в околните региони. Много от учениците ни пътуват от различни градове в област Пловдив, няколко пъти в седмицата, за да се обучават при нас. Нашето старание убеждава всеки, пристъпил прага на центъра, че е попаднал на правилното място, като това убеждение се затвърждава със всеки следващ успешно попълнен тест и проведен разговор на английски, немски, френски ...

Scrypta Kids е наше също толкова успешно начинание – клиентите ни водят децата си, за да им помогнем да се справят не само в училище, но и да се интегрират в Европейската и световна общност с нежност, внимание и любов. Центърът обучава групи деца от всички възрасти и класове, учениците постигат едни от най-високите резултати в града, участват в състезания, олимпиади и конкурси и успешно ги печелят.

Ние постоянно се развиваме и държим винаги да сме в крак с новото в динамичния ни живот. Ето затова стартирахме най-новото си начинание – SCRYPTA ONLINE. Онлайн обучението, предмет на Вашето внимание, е грижовно разработена програма, целяща покриване на нуждите от езиково обучение, без да се налага да напускате дома си или работното си място. Онлайн уроците са винаги на Ваше разположение, като Ви помагат да усвоите ценни за езика граматически и лексикални правила, а видео и аудио уроците онагледяват материала. Нямате време да посещавате курс, а Ви трябват познания по езика – заповядайте в Скрипта онлайн! Ние ще се погрижим да усвоите знания по най-лесния и удобен начин, без да се налага да напускате дома си. .
 -->