Влезте в своя акаунт, като изпозлвате дадените Ви потребителско име и парола.
                   








 

Преподаватели

Даниела Христова е магистър по чешка филология, бакалавър по българска и английска филология и магистър по английска филология – превод и бизнес комуникации. Възпитаник е на Национална Априловска гимназия с музей на образованието “Васил Априлов”, град Габрово, специалност философия, право и английски. Висшето си образование е завършила в Пловдивски университет “Пайсий Хилендарски”. Благодарение на отличния си успех по време на следването си е печелила стипендия за едномесечно обучение в Янинския университет, Гърция и петмесечна специализация в Карловия университет, Прага. Работила е в Прага, Чешката Република, в международния отдел на Schneider Electric, в частен колеж Омега, гр. Пловдив, а към момента е преподавател в езикова школа Скрипта и в Пловдивски университет. Притежава международно признати сертификати за владеене и преподаване на чешки език и литература, сертификат за владеене на гръцки език – ниво А1 и редица преподавателски и методически сертификати.

Недялка Василева завършва средно образование в гимназия с хуманитарно-естетически профил „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Бургас, със специалност английски език и история. Тя е възпитаник и на Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски”. Висшето си образование завършва през 2004г., със специалност Българска и английска филология. В същия университет следва и в магистърска програма „Медиазнание”, като по-късно е приета за стажант в пловдивския ежедневник „Марица”, отдел Култура. Нели е преподавала в няколко пловдивски училища, на ученици от 5 до 12 клас, като винаги е предавала любовта към английския език на учениците си, позволявайки им по този начин да преоткриват нови светове и възможности. След това тя е преоткрита от Езиков Център СКРИПТА. В езиковата школа Нели преподава от самото й начало, като до ден днешен продължава да мотивира учениците си да бъдат винаги с една крачка напред в динамичното ни и забързано ежедневие.

Мария Стоичкова завършва средното си образование в езикова гимназия "Иван Вазов" със специалност испански език.Възпитаник е на Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски",където следва специалностите Български и испански език и Предучилищна и начална педагогика с английски език.Специалността предучилищна и начална педагогика спомага за успешната и работа с най-малките курсисти желаещи да изучават испански език. Притежава диплома за владеене на испански език от Университета в Саламанка,Испания,както и сертификати за владеене на английски и руски език.Преподавала е в езикови школи и колежи,а в момента е преподавател в езиков център Скрипта.

Светлана Качакова завършва Природо-математическата гимназия в гр. Хасково, профил английски език и биология. Продължава своето образование в ПУ „Паисий Хилендарски, специалност Английска филология, а след бакалавърската си степен завършва и магистратура Лингвистика и превод. Висшето образование, което получава и позволява да се изявява и развива като преводач, лингвист и преподавател. Работила е няколко години във външнотърговски фирми, като сътрудник и преводач, а от 2008 г. е част от висококвалифицирания екип на фирма „Скрипта”. В нейните редици работи с удоволствие като преводач и преподавател.

Eлиза Дудева е възпитаник на Гимназия с преподаване на чужди езици “Асен Златаров“– гр. Хасково, профил Немски език. През 1991 г. с писмен и устен държавен изпит завъшва разширен и интензивен петгодишен курс по Немски език към ВИХВП – гр. Пловдив. След това развива знанията си по езика в СУ „Св. Климент Охридски“ -гр. София - Факултет по класически и нови филологии. През 2001 г. получава специалност Немски език и литература.Оттогава Елиза работи изключително като преподавател по немски език на ученици в гимназиален етап, а в ЧПГ „Класик“ - гр. Пловдив - на ученици от 5 до 12 клас. Преподава Технически немски в 13 клас в ПГБТ – гр. Пловдив. Успоредно с това организира и провежда кандидатстудентски курсове и подготовка за матура по Немски език във фирма „Образователни технологии“ - гр. Пловдив. От 2007 г. Елиза е назначена като филолог в Езиков център „Скрипта“- гр. Пловдив и с голяма всеотдайност и старание помага на ученици и работещи да се подготвят за различните формати на изпити в Гьоте- Институт и да получат международно признати сертификати.
 







-->